About Me

The girl behind the blog, dat ben ik, Vera van 13 jaar. Lees mijn grote verhaal, of doe het niet. Aan jou de keus :).

Hoe het allemaal begon...
Mijn zus maakte af en toe hele mooie nail art. Dat wou ik ook! Op het begin werden het een beetje prutswerkjes, maar langzamerhand werd het steeds mooier. Ik ging filmpjes kijken over nail art en begon het steeds leuker te vinden. Toen begon ook mijn nagellak obsessie. Toen ik 11 werd vroeg ik nagellak voor mijn verjaardag en had meteen in totaal 14 potjes. Later begon ik meer nagellak te kopen en nu koop ik elke maand wel een paar potjes.

Ruim een half jaar geleden ging ik me ook meer interesseren in make-up, waar ik vroeger niet zo veel om gaf en me verbaasde waarom mijn zus nou zoveel geld daar aan uitgaf. Af en toe probeerde ik eens iets maar ik had nog niet zo veel make-up om dingen mee te doen. Ik kocht het 88 palette en later ook het Very Croc Brush Set op Zoeva. We zijn alweer ongeveer in het nu. Dat komt omdat A Nail Fairytale nog niet zolang bestaat. O ja, ik moet natuurlijk ook nog uitleggen hoe deze blog is ontstaan.

Het begon eigenlijk een beetje zielig. Mijn blog heette We Love Girl Stuff en ik maakte heel af en toe slecht geschreven kleine posts. Vriendinnen bezochten m,n blog af en toe maar ik kreeg wel te horen dat de naam toch wel een beetje lastig te onthouden was. Dus begon ik met denken voor een nieuwe blog naam. Omdat ik snel een nieuwe blog naam wou en de enige naam die een beetje leuk was A Nail Fairytale was, veranderde ik het maar. Langzamerhand begon ik ook beter te schrijven en kreeg ik beetje bij beetje meer bezoekers. 24 Februari had ik 5000 pageviews en 100 artikels geschreven. Nu worden de bezoekers elke maand meer, het ligt nu rond de 200 pageviews per dag, en schrijf ik 1 a 2 keer per dag.


Mijn leven naast het bloggen
Natuurlijk heb ik nog een ander leven naast het leven als blogger. Ik ben een eerste jaars vwo-er. Eigenlijk vwo+-er, dat is iets speciaals van onze school. Je krijgt 4 extra vakken waarvan er steeds een af valt tot je in de 6e voor één vak examen gaat doen. De vakken zijn Spaans, versterkt Engels, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen. Eind dit jaar moet ik er al twee kiezen en ik denk dat dat Spaans en versterkt Engels word. Bij mijn dream-job heb je toch geen saaie natuurwetenschappen en sociale wetenschappen nodig ;). Denk ik dan. Verder heb ik natuurlijk ook leuke dingen die ik doe, mijn hobby's. Bloggen is een grote hobby van me, maar niet de enige. Vanaf kleins af aan is tekenen al een grote hobby van me. Op mijn 11e of begin 12e, heb ik een site gemaakt waar ik al mijn tekeningen op zet. Klik op de leeuw :).
 
Ook wil ik al vanaf dat ik een klein meisje ben mode ontwerpster worden. Daar zal ik zeker nog een keer over schrijven. Ook heb ik nog een passie voor dansen. Niet dat ik een super gepassioneerde danseres ben die een paar keer in de week traint en wedstrijden doet. But i love it!

Nou dat was het wel zo,n beetje. Lang verhaal he? Als je toch nog vragen hebt kan je die bij de comments zetten of je mailt Vera via dit email adres: nailfairytale@gmail.com