zaterdag 22 september 2012

EOTD: Golden Plums


 Na het zien van een prachtig oogschaduw palette met gouden en paarse tinten - die ik helaas iets te duur vond - bedacht ik dat ik met wat mengen van mijn eigen oogschaduw best zoiets kon namaken. Natuurlijk zijn het niet precies dezelfde tinten geworden, toch vind ik het een geslaagde look.


Goud complimenteert ieders ogen en paars staat ook prachtig bij veel oogkleuren. De goud heb ik als highliter gebruikt van mijn ooghoeken tot 1/3 van mijn ooglid. Een highliter met gouden glans bracht ik aan op mijn wenkbrauwbot. Op het midden van mijn ooglid bracht ik een glanzende, wat lichtere kleur paars aan. Voor wat contrast bracht ik een gemixte, donkere, paarse tint aan in mijn arcadeboog en 'outer v'.
De namen van de plekken waar je oogschaduw aanbrengt staan hier aangegeven op een foto.Photobucket

maandag 10 september 2012

Nail art: Pinks & Sprinkles


Als ik het nieuwe schooljaar weer inga, doe ik dat graag met een leuke nail art. 2 Jaar geleden had ik een keer donut nail art gemaakt met bruine frosting en witte hagelslag. Het pakte heel leuk uit en ik wilde dat nog een keer met roze frosting doen. Zo gezegd zo gedaan!


Ik begon met een beige tint, omdat het toch een beetje op donuts was geinspireerd. Dat werd Bare van het Primark nagellak setje dat jullie al vaker hebben langs zien komen. Daarna ben ik er nog met Base F1 van Gosh overheen gegaan, een natuurlijk kleurtje uit een oude collectie. Vervolgens was het tijd voor het leuke deel, de frosting en de hagelslag! Met een dotting tool van Essence en Funtime Fuchsia van Rimmel London maakte ik een druipend patroontje. Weer pakte ik de dotting tool erbij en begon streepjes te zetten met Alpine Snow van OPI en Chocaholic van Gosh. Als laatste bracht ik natuurlijk een laag top coat aan.


Photobucket