zondag 15 juli 2012

DIY: Sokken als hair tool (vakantie tip)

Tumblr_llq4kze4xr1qhnsg4o1_500_153166794_182489604_large
Sokken zijn ze je beste vriend voor mooie lokken. Gebruik ze als donut voor een mooie grote knot, of als krul rollers om ´s nachts mee te slapen. Ze beschadigen je haar niet en als je op vakantie bent hoef je geen extra krulset mee te nemen.

386975_2400916940137_1101998679_n_large
Ballerina knot
  • 2 Sokken (of panty)
  • Schaar
  • Elastiek
  • Schuifspeldjes
1.Pak een paar sokken, liefst een kleur die dichtbij je haar kleur zit. Bijvoorbeeld bruin bij donkerblond haar. Knip het stuk bij de tenen eraf en rol het op in een donut vorm. Rol de andere om de donut heen.
2. Nu je de donut hebt kun je verder met je haar. Maak een paarden staart op de plek waar je je knot wilt.
3. Doe de donut om je staart.
4. Leg het haar van de staart over de donut, je mag geen plekje van de donut meer zien.
5. Doe er een elastiekje omheen. Nu steken er nog plukjes uit die je kan vast zetten met schuifspeldjes.

Sok krullers
  • Sokken, hoe meer hoe kleinere krullen
1.Begin met droog haar en spray je haar een beetje nat/vochtig.
2.Verdeel je haar in plukken, hoe groter de pluk hoe grover de krul.
3. Pak een van de plukken en rol de sok in je haar net zoals je met krulspelden zou doen.
4. Laat het minstens zo lang zitten dat je haar is opgedroogd, beter nog is om er mee te slapen. Omdat sokken niet zo hard zijn als krulspelden, kun je er prima mee slapen.

Filmpje
 
Succes! :)Photobucket


zondag 8 juli 2012

NOTD: Catrice Cruise Couture - CO2 Jetsetter

Ik beloof dat dit de laatste review is van de Cruise Couture collectie :). Vandaag nog één laatste review van Jetsetter, een mooie roze nagellak.

Toen ik deze kleur in de winkel zag staan dacht ik dat het een koraal roze kleurtje was, maar dat had ik een beetje mis. Op mijn nagels neigde de kleur bijna naar neon roze. Op de foto droeg ik maar één laagje wat ik eigenlijk wel genoeg vond. Hij is nog een beetje sheer daardoor, maar ik vind dat wel iets hebben :). Verder blijft de nagellak best goed zitten. De verpakking is overigens echt heel mooi! Een zilveren dop met zilveren schip sturen.Bij ons ligt de collectie nog in de winkel, dus als je dit leuke zomerse kleurtje nog wilt kopen kan dat nog.

Photobucket

donderdag 5 juli 2012

Limited Edition preview: Essence Colour Arts Trend EditionDit heeft Essence weer slim bedacht, één pigment waarmee je al je make-up kan doen. Je lievelingskleur kan je als oogschaduw, lipgloss en nagellak gebruiken, mengen met de multi tasker en bewaren in de mixing jars. Deze collectie zal in september in de winkels liggen dus we moeten er nog wel even op wachten. Maar voor nu kunnen we alvast kijken naar een preview van de nieuwe collectie.


Colour Arts Pigments - €2,49
Alle verkrijgbare kleuren in Nederland en België.
 
Colour Arts Eye Base -  €1,79
Een transparante basis voor je ogen, als je de pigmenten op je ogen wilt gebruiken.
Colour Arts Lip Base - €1,79 
Zonder basis zal het pigment natuurlijk van je lippen afvallen, daarom hebben ze ook de lip base in de collectie gebracht.

Colour Arts Nail Base -  €1,59
Meng de pigmenten met deze nail base en creëer een unieke nagellak kleur.Colour Arts Multi Tasker - €1,29
Een tool om de pigmenten en de bases goed te mengen. 
Colour Arts Mixing Jars - €1,29
Je hebt natuurlijk ook iets nodig om de mengsels in op te bergen! Daar zijn deze potjes ideaal voor, je kan ze ook kopen om mee op reis te nemen.


Photobucket

woensdag 4 juli 2012

Persoonlijke update: de laatste loodjesJullie hebben vast gemerkt dat ik nog nooit in mijn blog periode zo weinig geschreven heb. Misschien hebben jullie niet eens tijd gehad omdat op te merken. Ze hebben het niet voor niets over de laatste loodjes. Ik moest mezelf door de laatste hoge stapels schoolwerk werken wat voor de nodige stress en verwaarlozing van mijn blog heeft gezorgd. Volgens mij heb ik nooit zoveel schoolwerk gedaan en zo weinig vrije tijd gehad.


Maar nu heb ik vakantie :D! Ruim anderhalve maand hé-le-maal niks doen... Dat heb ik wel verdiend :). Maar in de vakantie zullen er misschien ook niet erg veel blogposts komen omdat er ook een een periode zal zijn wanneer ik weg ben.

Nu weten jullie in ieder geval hoe het zit, fijne vakantie alvast!
Photobucket


dinsdag 3 juli 2012

Review&Swatch:Catrice Cruise Couture Gel Eyeliner - NauticaVaak heb ik getwijfeld of ik deze mooie gel eyeliner van de Catrice Cruise Couture collectie zou meenemen of laten staan. Maar hoe kon ik deze diep blauwe kleur laten staan :)?  En hij is fijn! Dus vandaag een review.

Verpakking 5/5
Het is een strak glazen potje met een chique uitstraling. De dop heeft dezelfde kleur als de gel liner. Dat vind ik handig zodat je in je stash meteen ziet welke kleur het is. Met het kwastje kom je er prima in dus de verpakking vind ik top!


Textuur&geur 4/5
De textuur is niet erg gel-achtig, niet erg dik. Maar het is natuurlijk ook geen vloeibare eyeliner. Het zit er gewoon tussenin :). Maar je moet je kwastje vaak tussendoor in de eyeliner stoppen, omdat het heel erg snel opdroogt en dan staat het ook. Dat is een voordeel en een nadeel. Met boenen vervaag je het alleen maar een beetje. Natuurlijk krijg je het er wel af met make-up remover. Dus ik denk ook niet dat het meteen zal uitlopen als het in contact komt met water.

Werking
De pigmentatie is prima! Als je de kleur opbouwt neigt het zelfs naar zwart. Maar als je een wat dunner laagje aanbrengt is het een diepe navy kleur.  Hij blijft zoals ik al zei super goed zitten en brengt fijn aan. Het enige nadeel is dus dat je je kwastje vaak opnieuw van eyeliner moet voorzien. Maar dat neem ik voor lief omdat het de hele dag blijft zitten.

Swatches
Oog swatch&look

Ik zou zeggen als je 'm nog te pakken kan krijgen, doe dat dan! Tenzij je niet van gekleurde eyeliners houdt natuurlijk, maar het zal niet heel erg opvallen omdat het zo'n donkere kleur is.Photobucket