zaterdag 23 juni 2012

NOTD: Catrice Cruise Couture - Hi, Society!Als je op een cruise bent, moet je er natuurlijk wel stylish uitzien ;). Daarom heeft Catrice de zomerse Cruise Couture collectie gecreëerd. Ze hebben onder andere hele mooie nagellak kleurtjes waar ik er twee van heb gekocht. Vandaag laat ik jullie kennismaken met Hi, Society! Een Perzick-achtig huiskleurtje met een subtiele gouden glans.
Ik was blij verrast toen ik merkte dat de nagellak erg goed dekt en goed lakt! Je hebt wel eens van die pastel kleurtjes die onregelmatig en slecht lakken, maar deze lakt in twee laagjes, prima! In het zonlicht zie je een hele subtiele gouden glans, maar over het algemeen zie je een fris perzik kleurtje dat neigt naar huidskleur. Net als de nieuwe nagellak uit de vaste lijn, zijn ook de nagellakken uit de nieuwe lijn voorzien van het nieuwe, brede, afgeronde kwastje. Dat soort kwastjes zijn écht ideaal, je kan dichtbij, maar netjes bij je nagelriemen lakken.

Echt een aanrader, als je 'm nog te pakken kan krijgen voor de zomer :)!
Photobucket

zondag 10 juni 2012

OOTD: A Walk In The Forest

Het groen van de top, de blaadjes op de riem, takjes en een vosje om mijn vinger. Al met al deed het me denken aan het bos. En wat is er nou fijner dan "a walk in the forest"? Helaas is het er nog niet heel lekker weer voor, maar je kan je natuurlijk goed aankleden voor een wandeling in het bos (wat je eigenlijk beter niet met te nette kleren en een panty kan doen ;):

Ringen vosje en takjes: H&M
Groen shirt met strik: Vero Moda
Bruine leren riem met ingeprente blaadjes: Vintage
Zwarte rokje: H&M
Panty: Miss Etam
Nagellak: Herôme - Essaouira (Morocco colectie)Photobucket