zondag 25 maart 2012

Quick update: Foto's A Nail Fairytale


Ik vind het fijn om opbouwende kritiek te krijgen voor mijn site, daarmee kan je jezelf verbeteren. En laatst heb ik twee opmerkingen gekregen over de foto´s op de site. Dat begrijp ik en ik wil er zelf ook wat aan doen.

Ik wilde al een poosje een nieuwe camera. Natuurlijk ligt de kwaliteit van de foto's niet alleen aan de camera, maar als je een goede camera hebt en je weet er mee om te gaan bepaald dat wel een groot deel van de kwaliteit van de camera. Mijn camera is nu ook echt op z'n end. Ik ben gister jarig geweest en ik heb gespaard dus die nieuwe camera komt nu binnenkort wel. Ik heb alleen nog geen flauw idee welke compact camera ik wil, hebben jullie tips?
Nu mijn camera het niet meer doet, mag ik misschien die van mijn moeder gebruiken maar natuurlijk niet de hele tijd. Dus ik ga mijn best doen om artikels te bedenken waarvoor ik geen eigen foto's nodig heb :p.

Hopelijk begrijpen jullie het en zullen de foto's binnenkort beter worden :)!


Photobucket

dinsdag 20 maart 2012

Teken de petitie: dierproefvrije cosmeticaVind jij het een fijne gedachte wanneer je je lippenstift opsmeert, die eigenlijk op dieren is getest? Ik in ieder geval niet! Er was voor gezorgd dat na 2013 er geen dierproeven meer werden gedaan voor cosmetica, maar er is kans dat die maatregel nu 10 jaar word uitgesteld. En dat willen we natuurlijk niet. Gelukkig kan jij er iets aan doen. Weten hoe? Lees verder.

Op http://www.nocruelcosmetics.org/sign_up.php?lang=holland kan je de petitie tekenen. Je moet een paar gegevens invullen en dan komt jou petitie bij de lange lijst te staan. Elk beetje telt, dus help mee en dan kunnen we dit probleem samen verhelpen?

Lacquerized heeft ooit een lijst op haar site gezet met cosmetica merken die op dieren testen:
Ben jij ook tegen dierproeven of vind jij het helemaal niet erg? Photobucket