woensdag 11 april 2012

Nail art: Catrice Heavy Metallilac ft. Konad M57 & Opi Alpine SnowWillekeurig koos ik een kleurtje voor mijn nagels uit. Heavy Metallilac had ik net nieuw, die had ik voor mijn verjaardag gekregen. Maar ik wilde er nog iets mee doen. Konad heb ik een hele tijd geleden gekocht en zoals ik al een keertje had verteld gebruik ik dat veel te weinig dus besloot ik er een wit panterprentje op te doen wat voor een leuk effect zorgde.

Heavy Metallilac is een hele mooie middel paarse kleur met inderdaad een heavy glans, een iets meer rozigere paarse glans. Heel mooi en lekker opvallend. Het is een nieuwe kleur in het Catrice assortiment, de kwastjes lakken heel erg fijn. Het is een hele gave kleur.

Wit is lekker contrasterend dus zette ik met Alpine Snow van Opi met behulp van Konad image plate 57, een stempel en een scraper er een panterprentje op. Er is speciale Konad nagellak (extra dik en gepigmenteerd) maar die van mij is op en met gewone nagellak gaat het iets minder, maar wel prima. Konad printjes aanbrengen is best moeilijk en ik had lang niet meer een volledige print voor je hele nagel aangebracht dus dat is niet helemaal vlekkeloos gegaan, wat je helaas ook op de foto's ziet. Voor je duimnagel bijvoorbeeld, is de print ook niet groot genoeg.


Photobucket


3 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter ;)