zondag 29 januari 2012

Tag: My Nail Polish Obsession


Op Youtube kwam ik de My Nail Polish Obsession tag tegen en dacht meteen, dat is echt iets voor mij :P. In deze tag beantwoordt ik een paar vragen over nagellak, dus als je benieuwd bent lees verder.


Bron: http://weheartit.com/entry/19136006/via/xVeraLiciousWhat's your favourite nail polish company?
 OPI! De kwaliteit is echt super, je krijgt lekker veel, de verpakking is mooi, de kleuren zijn mooi, ze hebben leuke limited edtions en het kwastje is fijn! 
Glitter or no glitter?
Ik heb niet zoveel glitter nagellak, maar ik zou eigenlijk wel een nagellak met grote chunky glitters willen hebben. Shimmer vind ik ook heel mooi, of duochrome glitter/shimmer. Vaak zijn de speciale nagellak kleuren ook met glitters of shimmers. Ik hou er wel van :).

OPI, China Glaze or Essie? 
Ze hebben allemaal wel iets. OPI is gewoon heel goed, maar wel heel duur. Maar China Glaze is voor de prijs weer heel goed. Hoewel het op Nederlandse sites wel rond de 7 euro is. Essie is ook heel fijn. Dan ga ik denk ik toch voor OPI!When do you change your nail polish? 
Meestal elk weekend. Soms vaker omdat het heel erg aan het chippen is of omdat ik gewoon iets anders wil, maar soms draag ik ook niks.


What's your favourite colour on your nails?
Dat is een moeilijke!
Darks or brights?
Als ik moet kiezen ga ik voor lichte/felle kleuren. Maar dat ligt natuurlijk wel aan het seizoen. Zomers draag ik sowieso liever lichte en vrolijke kleurtjes. Ik zou niet zo blij worden als ik altijd met donkere kleuren zo moeten rondlopen.

What are you wearing on your nails right at this moment? 
Eigenlijk nog niks :O! Deze week weet ik niet zo goed wat ik op moet doen. Hebben jullie nog tips?

Matte nails - In or Out? 
Jaaa, ik ben dol op matte nagellak! Crème kleurtjes zijn mooi met een matte finish, maar zeker ook glitters en shimmers. Een matte top coat daaroverheen geeft een heel bijzonder effect.

Deze French Manicure vind ik mooi! (Wel een beetje lang.)
 French Manicure?
Een French Manicure kan er heel mooi en verzorgd uit zien, maar juist ook zo ordinair! Ik vind het erg mooi, maar dat niet té lange nagels en niet een te groot contrast tussen het wit en de kleur van het nagelblad. Een French Manicure kan je teennagels er ook erg verzorgd uit laten zien!

Mooie duochrome glitters van Orly.

Favourite Winter Colour?
Lunar Eclipse van Orly denk ik. Het is een hele mooie duochrome glitter met paars en blauw. Echt iets voor de winter!

Ik tag iedereen die deze tag ook wil doen :)!


Photobucket


5 opmerkingen:

  1. Ohh, deze ga ik ook wel een keer doen :) Leuke antwoorden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lakje van Orly op de laatste foto is echt mooi.
    en je hebt ook mooie nagels, (dat zijn toch jouw nagels?)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)