vrijdag 20 januari 2012

Review: Rimmel London Colour Show Off - Shocking Pink

Ik heb al helemaal zin in de lente en dit voorjaar zijn knal kleuren op je lippen weer helemaal terug. Knal roze had ik nog niet en aangezien er bij Rimmel London in de Kruidvat de actie alle lip producten voor 5,- geld, nam ik Shocking Pink mee. Precies wat ik zocht, nou ja bijna dan ;).

Verpakking
Ik vind de verpakking mooi. Lekker knalroze met een goud randje. De bedrukking vind ik ook wel leuk. Verder is het gewoon een typische lipstick verpakking. Je draait 'm omhoog en er komt een stift uit.Textuur en geur
De textuur is mat. Dat zie je ook als je het product omhoog draait. Persoonlijk hou ik daar wel van. Hoewel ik bij roze glanzend ook wel mooi vind, maar dat is heel makkelijk met lipgloss of lipbalsem te verhelpen. Bij dit product is de geur wel heel aanwezig. Het is een sterke fruitige geur. Het stinkt niet heel erg, maar ik ben niet zo dol op sterke geuren.

Werking 4,5/5
De lipstick heeft super veel pigment! Met een veeg heb je meteen de volle dekking.  De dekking is dus perfect. Ik denk dat hij goed blijft zitten, maar dat kan ik niet garanderen. De kleur is zeker Shocking Pink, maar niet zo neon als op de foto's. Op de foto lijkt het ook alsof er een beetje oranje doorheen zit. De swatch op mijn arm komt het best overeen met de echte kleur.
Lipswatch, kleur is iets anders in het echt.Prijs-kwaliteit 3,5/5
Het is een goed product, maar 10 euro is wel veel geld. Dus ik vind de prijs kwaliteit verhouding prima, maar niet super.

Rimmel London Colour Show Off lipsticks zijn voor 9,95 verkrijgbaar bij Kruidvat, maar momenteel zijn daar alle Rimmel London lipproducten 5,-!
Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat gerust een reactie achter ;)