maandag 28 november 2011

Geshopt: H&M ringen setje - vos, konijn en takjes

 Toen ik gister naar Utrecht ging, kwam ik echt te leuke ringetjes tegen. Het was een setje van 4 met een vos, konijn en takjes die als het ware om je vinger zijn gebonden. Ze zijn oud-goudkleurig. Je betaalt 6,95 voor het setje. 
Het leuke van dit setje is dat je eindeloos kan combineren. Maar wat ook weer meteen een nadeel vormt, ik kan namelijk nooit kiezen :P. Ik vind ze heel leuk voor de herfst en winter, in de zomer zou ik ze niet zo snel dragen. Het konijntje is heel schattig, het staartje komt van ergens onder naar boven en het vosje wikkelt zijn staart om je vinger. Dan heb je ook nog de takjes die gewoon leuk zijn voor erbij.

Wat is jullie laatste aankoop?


Photobucket
zaterdag 26 november 2011

Fimo klei: Gingerbread man in mok warme chocomelkJe zal deze foto misschien wel kennen. Een koekmannetje dat in een kopje koffie ligt alsof het een warm bad is. Ik kwam deze weer tegen en vond het leuk om de foto met fimo klei na te maken, niet precies maar gewoon iets wat er op lijkt. Zo gezegd zo gedaan!
  Als je dit ook wilt doen, moet je wel opletten dat alles onder de mok goed aansluit. Als er lucht tussen zit zal je mokje barsten. Wat helaas bij mij is gebeurt. Maar goed, daar leer je van :).

donderdag 24 november 2011

EOTD: Color Pop


 Kennen jullie het programma Plain Jane? Echt een super leuke serie op MTV waarin meisjes een complete metamorfose krijgen, van binnen en buiten, en op het einde een date hebben met hun geheime liefde. De presentatrice Louise Joe had in de aflevering van gisteren hele mooie make-up op. Dik zwart aangezet met een lijntje onder haar oog in een knal kleurtje.Dit is een stukje uit de aflevering:

Nadat ik de aflevering had gezien ben ik het gewoon spontaan gaan proberen en heb niet meer naar haar look gekeken. Toen ik klaar was vond ik 't ook best wel lijken  p die look van de One By One reclame!

Voor de zwarte eyeliner heb ik de Maybelline gel eyeliner gebruikt, ook op mijn waterlijn. Toen ben ik met de Gosh Extreme Art Eyeliner in nummer 11, super aqua blauw, een lijntje gaan zetten. Daarna heb ik een kleur uit het 88 shimmer palette op de eyeliner aangebracht wat wat mooier werd. Uit het Sun Club bronzer palette van Essence heb ik nog een beetje oogschaduw aangebracht.

Wat vinden jullie van haar look?

Photobucket