donderdag 29 september 2011

Nail art: Falling leaves IIIk ben weer terug :)! De herfst inspireerde mij weer opnieuw om een mooie herfst nail art te maken. Het is best simpel, maar wel heel leuk. Ik heb namelijk echte blaadjes gebruikt. Hoe je deze nail art maakt, leg ik nu ook uit.


Close-up herfst nail art - bij daglicht.

 1. Je begint natuurlijk eerst met een base coat, om je nagels te beschermen.
 2. Daarna start je met een groen-gelige kleur vlak bij je nagelriemen, zet een brede streep. Ik gebruik een kleur van Wild&More.
 3. Pak een sponsje en een gele kleur en begin je vanaf de top van je nagels langzaam naar beneden te deppen tot je bij de groen komt. Zo loopt het mooi over. Hiervoor gebruikte ik Don't Feed The Birds van Catrice (uit het assortiment).
 4. Vervolgens pak je een oranje kleur en doe je weer hetzelfde tot je bij de gele kleur komt. Ik gebruiktte Orange Couture van Maybelline Forever Pro.
 5. Een rode kleur dep je nu nog op de tip van je nagels. Zorg dat alles goed overgelopen is. Ik gebruikte Caught On The Red Carpet van Catrice.
 6. Als laatste verzamel je 10 héle kleine blaadjes die je op je nagels kan plakken. Het liefst al een beetje verkleurt. Het beste kun je ze nu met nagellijm opplakken. Maar als je dat niet hebt doe je dat gewoon met top coat. Als je ze opgeplakt hebt kun je als aller laatste een dikke laag top coat opdoen om alles te sealen.

Herfst nail art, met lieve egeltjes - bij daglicht.

Herfst nail art - met flits.

 Wat vinden jullie het mooiste aan de herfst?
Photobucket

woensdag 28 september 2011

Inspiratiedip :( Lieve lezers,

Jullie hebben vast gemerkt dat ik niet meer zo regelmatig update. Terwijl ik over het algemeen elke dag schrijf. Als je elke dag schrijft, is je voorraadje van inspiratie soms wel eens op. Zoals nu, ik zit in een inspiratie dipje.

Voor een deel schrijf ik voor mezelf, omdat ik het leuk vind natuurlijk, maar ook een beetje voor jullie. Dus vroeg ik me af of jullie nog vragen hebben over nagels of andere dingen, artikelen die jullie graag zouden zien hier of een andere "request". Het zou mij helpen, maar het is natuurlijk ook handig voor jou.


Ik zit ook een beetje te wachten op die veertjes, want zodra ze aankomen zal ik mogelijk een filmpje op nemen, of anders een artikel er over schrijven. Vandaag heb ik ook mijn laatste naailes, waarin ik de laatste keren een jurkje heb gemaakt. Het lijkt mij ook heel erg leuk om die aan jullie te laten zien morgen.


Hopelijk begrijpen jullie het,

Photobucket 

maandag 26 september 2011

EOTD: Gold All Over


Vandaag wilde ik toch weer een eotd doen. Dit keer met veel goud! Goud is een prachtige kleur voor op je ogen en staat eigenlijk mooi bij elke huidskleur. Het kan subtiel, maar je kan natuurlijk ook los gaan met goud ;D.
Voor deze look heb ik vooral het 88 shimmer palette gebruikt. In de tweede kolom heb je 3 gouden kleuren van donker naar licht. De lichtste heb ik aan de binnenkant gebruikt de gewoon gouden kleur op het bewegende ooglid en de donkerste kleur natuurlijk aan de buitenkant en een beetje in de crease. Om het nog iets te high- en lowlighten heb ik een tikkeltje bruin in de crease gebruikt van het NYC Individual Eyes palette en een wit-gouden higliter van het Essence Sun Club bronzer paletje in m'n innercorners.
Dragen jullie weleens goud?

Photobucket

zaterdag 24 september 2011

EOTD: Falling Leaves


Ik ben dol op herfstpaletten. Mooie warme kleuren als okergeel, rood, oranje, bruin, camel. Hierdoor werd ik geïnspireerd om een herfst look te maken.

De rode kleur is van het 88 shimmer palette van Ebay. In m'n binnenste ooghoeken gebruikte ik een gele kleur van het Creative Me #1 palette van Coastal Scents. In de crease heb ik nog een beetje bruin gebruikt van het NYC Individual eyes palette blue.

Photobucket

donderdag 22 september 2011

Fashion preview: Versace for H&M november&januari 2011


Zoals elk jaar, ontwerpt een bekende fashion designer een feest collectie voor H&M. Wat dit jaar door niemand minder dan Versace wordt gedaan. Er zijn al verschillende foto's en filmpjes van de collectie te vinden, die ik vandaag met jullie wil delen.
Het zal een opvallende kleurrijke collectie worden met veel prints, bloemen, satijn en leer. Ook zie je veel gouden accessoires. De collectie zal gedeeltelijk op 17 november 2011 uitkomen en het andere deel op 19 januari 2012. Voor het eerst zullen er ook spullen voor in huis in de designers collectie komen.

Het was best een verassing toen Donettella aankondigde dat ze een collectie voor H&M zou ontwerpen, omdat ze in 2008 nog zij dat ze hard had gewerkt om van Versace een high-end luxe merk te maken. En het zou er geen goed aan doen om een collectie voor H&M te ontwerpen. Maar nu doet ze het dus toch.


Toen ik de preview van Lanvin zag vorig jaar, werd ik toch wel een stuk enthousiaster. Hoewel ik de kleurrijke bloemen ontwerpen toch wel leuk vind. Wat vinden jullie er van tot nu toe?Photobucket

Update dansauditie
Laatst vertelde ik jullie dat ik dansauditie wou doen, maar ik niet durfde. Ik heb nu iemand om samen mee te gaan en heb me net opgegeven. Zo spannend! Hopelijk moeten we niet in ons eentje voor de jury dansen :P.

Photobucket

woensdag 21 september 2011

Ebay on my way #1: Feather extensions

Het is al een tijd een trend in Amerika, maar nog niet over gegaan naar Nederland. De zogenaamde feather extensions. Maar van mijn part halen we het hier heen. Ik vind het zo leuk, eergisteravond heb ik ze besteld.

Het zijn geen bossen veren die je in je haar clipt om je haar voller te maken ofzo. Het zijn er een paar veertjes die je haar wat meer pit geven. En het ziet er natuurlijk harstikke leuk uit, naar mening. Want niet iedereen houdt ervan.


Ik heb besteld bij de verkoper kenanddidi.  Een hele aardige verkoper kan ik zeggen! Half internet heb ik afgezocht naar goede en betaalbare veertjes. Je kan ze namelijk neit te goedkoop nemen want dan zijn ze synthetisch en kan je niet je haar stijlen, krullen of föhnen. Wat met natuurlijke wel kan. En ze zijn bovendien niet zo mooi.

De veertjes die je hier boven ziet heb ik genomen. Je hebt ze in meer kleuren. Ik heb de laatste voor een natuurlijk en beetje highlitend effect. Helaas, zijn ze wel wat kort. Namelijk minstens 15 cm. Dus ze zijn meer bedoeld voor kort haar of pony's. Nu heb ik half lang haar, met laagjes. Dus ik hoop dat het wat wordt. De verkoper was wel heel aardig, en zei dat zij/hij zo lang mogelijke zou uitzoeken. Service zit dus goed!

Ze zijn 7,45 pond. De prijs verschild in euro's, want de koersen blijven natuurlijk ook veranderen. Nu waren ze ongeveer 8,55.

Als ze binnen zijn zal ik een artikel maken, of misschien wel een filmpje over hoe je ze zelf in doet en nog wat informatie. Wat zouden jullie het leukst/handigst vinden?


Photobucket


dinsdag 20 september 2011

Mijn favoriete love quotes

Quotes, ik ben er dol op! Especially over de liefde<3. Dus vandaag mijn favorite quotes over de liefde. Ze staan wel op willekeurige volgorde.

1. When you are in love you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.
-Dr. Seuss

2.The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.
-Helen Keller


3.God gave you two legs to walk,two hands to hold,two eyes to see,two ears to hear.....But, why did he gave you just one heart?Because, he gave the other one to someone for you to find!-Unknown


4.8 billion people in the world, and I still want only you...
-Unknown
5. A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous
-Ingrid Bergmen

6. Love is the beauty of the soul.
-Saint Augustine7. Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.
-Aristotle

8. She walks in Beauty, like the night
Of cloudness climes and starry skies,
And all that's best of dark and bright
Meet in her aspect and her eyes...

-Lord Byron

9. I love her and that's the beginning of everything.
-F. Scott Fitzgerald

10.  Love is but the discovery of ourselves in others, and the delight in the recognition."
-Alexander Smith


Photobucket

maandag 19 september 2011

Dansauditie voor de schoolmusical, doen of niet doen?Op onze school worden elk jaar acteer-, muziek- en dansaudities gehouden voor de schoolmusical. Nu had ik me vorig jaar voor genomen mee te doen, nadat ik het verhaal van mijn vriendinnen had gehoord die ook auditie hadden gedaan. Vrijdag is het zover. Ik wil heel graag mee doen, maar ik durf het écht niet!


Samen sta je sterk. Ik zou samen met hun weer opnieuw auditie gaan doen. Maar een van hun ging acteer auditie doen omdat ze wou zingen. Dus als ik het wil zal ik het alleen moeten doen. Ik ben helaas nog al super nerveus en verlegen aangelegd dus als ik het alleen moet doen ben ik bang dat ik dood ga van de zenuwen :S.

Hebben jullie wel eens in zo'n situatie gezet? Wat moet ik doen!?Photobucket

zondag 18 september 2011

Random tips #1


Soms heb ik ideetjes of tips die ik met jullie wil delen, maar die niet een heel artikel waardig zijn. Die stop ik van af nu in een artikel. Dus je zal af en toe een artikel met wat tips en ideetjes tegenkomen. Vandaag over make-up verwijderen, nude lipgloss en tunnelsjaals.
 
 

1. DIY make-up verwijder doekjes/pads
Make-up is leuk. Maar we hebben vaak geen zin om het er af te halen. Dan is het natuurlijk veel makkelijker om even snel een doekje of watje te pakken die al doordrenkt is met make-up remover. Laatst dacht ik, ik ga die dingen gewoon zelf maken. Heel makkelijk en veel goedkoper.

Als je vloeibare make-up remover hebt, kun je de watjes gewoon in een potje doen en heel veel make-up remover erin gieten. Laat dat even trekken en wat overblijft giet je weer terug in de verpakking.

Heb je iets dikkere, gel-achtige remover, dan duurt het iets langer en kan je ze er een voor een door heen halen. Gelukkig zijn de meeste removers lekker vloeibaar.

2. Nude lipgloss
Er zijn vaak mooie lichte lipglossjes, maar zodra je die opdoet zie je niks van die nude kleur. Meng dat gewoon met een beetje foundation op de rug van je hand en dep het daarna op je lippen. Dan heb je wel die mooie nude kleur en de glans van de lipgloss.

 


3. Maak een tunnelsjaal van een gewone sjaal
Tunnelsjaals zijn mijn favoriete sjaals. Die vind ik altijd zo leuk!  Toen ik laats een gewone lange sjaal omdeed, bedacht  ik me plotseling iets. Het is heel simpel, maar als je de uteindes van zo'n sjaal aan elkaar vast knoopt en je 'm twee keer om je nek doet, heb je een tunnelsjaal!
Hebben jullie nog een handige tip? Laat het weten!vrijdag 16 september 2011

Nail art: Playful Pastels

Tja, het is al zo goed als herfst. Maar ik zit nog een beetje in m'n zomer element. Gisteren had ik zin om op elke vinger een ander pastel kleurtje te doen. Dus loop ik met mijn vrolijk gekleurde nageltjes door wind en regen.
Naast OPI mijn favoriet salon merk, is Rimmel London echt een ge-wel-dig nagellak merk! De formule is geweldig, het kwastje is geweldig!!! Met het kwastje strijk je gewoon in een keer een perfecte nagellak!
Met flits
Wat heb ik gebruikt
 1. Essence Colour&Go- Vip Appeal (uit het assortiment)
 2. Rimmel London Pro Finish - Ultra Violet
 3. Essie - Mint Candy Aple
 4. The Face Shop - YL703
 5. Essence XXL Shine / Just Shout!


Photobucket


donderdag 15 september 2011

Mijn visitekaartjes zijn er :)


Een paar dagen geleden vertelde ik dat ik 10 gratis visitekaartjes had besteld. Die zijn gister binnen gekomen! Ik vind ze heel leuk geworden en de service vind ik ook goed.
Dit was het ontwerp:

 
Dit is het geworden:
 
 
 Ik denk dat ik Esprinto een fijner bedrijf vind dan Vistaprint. Esprinto is goedkoper en bij Vistaprint wordt je er met allerlei dingetjes ingeluisd. Dat je 250 kaartjes gratis krijgt, terwijl je dan nog gewoon verzend- en verwerk kosten moet betalen.

De kaartjes zijn snel gemaakt en opgestuurd, het is lekker stevig karton en de print kwaliteit is goed!

Hebben jullie ze al besteld?


Photobucket