zondag 31 juli 2011

Review+swatches: Catrice Papagena Birds Of A Feather Eyeshadow QuadIk heb lang naar de Papagena collectie uitgekeken, maar toen die er eindelijk was, ging ik op vakantie. Nu ik weer thuis ben, moest ik natuurlijk een kijkje nemen in de Kruidvat. Eén ding heb ik meegenomen, het Birds Of A Feather oogschaduw quad. En ik heb er geen spijt van.

Graag had ik nog wat meer meegenomen, maar het limited edition schap was natuurlijk helemaal overhoop gegooid en was veel beschadigd. En ik ben ook pas 13, dus ik heb geen enorm budget.


De verpakking
Die is zoals we gewend zijn van Catrice, weer super mooi en strak. In de sfeer van de jungle collectie, hebben ze er palmbladeren op gedrukt. Ook in de oogschaduw zelf, is behalve in de gouden kleur, een palmblad motief gedrukt.  Zelfs de achterkant ziet er grappig uit, met op elke oogschaduw een sticker met informatie. Ja, ik ben echt fan van Catrice verpakkingen :D.

Swatches
Foto genomen in indirect zonlicht, met een oogschaduwbasis.Foto genomen in indirect zonlicht, zonder een oogschaduwbasis
De kwaliteit is goed. Maar het palet was nou ook niet echt goedkoop, 4,29. De kleuren zijn mooi, om een everyday ook mee te maken. Wat goed uitpakte. Ik heb namelijk al een look ermee gemaakt en geprobeerd te fotograferen, maar die foto's lukte niet goed.

Conclusie
Dit is een palette waar ik zeker vaker naar zal grijpen, voor everyday of een feestje. Je kan er verschillende kanten mee op.
Verpakking - 10/10
Kwaliteit/prijs - 8/10
Textuur/geur - 8,5/10 

8,75

Photobucketzaterdag 30 juli 2011

Update: A Nail Fairytale is weer terug!

Update
Het lag helaas toch even stil, mijn blog. M'n best heb ik gedaan, om zo veel mogelijk artikelen in te plannen, maar dat was niet 100% gelukt. Waarom moest ik artikelen inplannen en wat krijgen jullie binnenkort te zien, dat vertel ik in deze update.

First of all
Eerst, waarom moest ik artikelen inplannen. Ik heb lekker 3-en-een-halve-week rond gerezen op Maleisie en Maleis borneo. Wat ik natuurlijk niet op internet ga zetten, omdat mensen en sommige pr bureaus mijn adres hebben. En ik wil natuurlijk niet de oorzaak zijn dat er word ingebroken in ons huis.

Eergisteren avond ben ik thuis gekomen, met een verlies van 6 uur - jetlag. Maar toch was ik niet moe, terwijl ik 's nachts amper heb geslapen. Maar goed, dat is niet belangrijk ;)

Upcoming
Natuurlijk ga ik weer lekker door met bloggen. Wat jullie kunnen verwachten:
 • Catrice Papagena quad Birds Of A Feather - review+swatches
 • Review Syoss Anti-Frizz Lotion 
 • Ontwerp van een bikini
 • Review Catrice Photofinish foundation
 • Een nieuwe layout, zoals jullie al wisten. Wens me succes met al die coderingen :p
 • En een shoplog van Maleisië, want daar kan je natuurlijk ook heel goed shoppen.
Ik ben dus weer helemaal terug :). Zijn jullie nog op vakantie geweest?

Photobucket


vrijdag 22 juli 2011

Dag 12/13: Your week


Dag 12, wat zit er in mijn tas. Ik heb niet echt zo'n tas waar van alles inzit en die ik overal naar toe meesleep. Behalve mijn schooltas, die is nu alleen helemaal leeg. Dus een What's In My Bag houden jullie nog een keer tegoed. Dag 13, mijn week. Die was best druk, ook al hadden we zowat vakantie. (Ik beschrijf m'n afgelopen week op het moment dat ik dit artikel heb geschreven, eventjes geleden voor jullie dus.)

 

Maandag, we moesten nog naar school. Maar het enige wat we hoefden te doen was die stapel met boeken inleveren en de toetsen van de toetsweek inkijken. Na dat, ging ik naar huis en heb ik verder niet zoveel bijzonders gedaan.

Dinsdag, wat was het toen warm. Er werd noodweer voorspeld, maar bij ons regende het alleen eventjes. Ik heb tot 4 uur op het plaatselijke strandje gelegen en daar na had ik mijn laatste dansles. Dat was ook zo lekker heet, maar wel leuk.

Woensdag, bestond uit voorbereiden voor het logeren 's avonds en kamer opruimen, haha. En ojaa, artikelen inplannen omdat ik natuurlijk ging logeren. Het logeren was super leuk, ik ging van woensdag avond tot vrijdag ochtend met mijn vriendin Emma uit mijn klas.

Donderdag, logeren! We maakten verschillende dingetjes van fimo klei, ik vooral eten. Dat vind ik zo leuk :3. 's Ochtends haalde we ook nog even melk en fimo klei voor Emma, ze wou het ook graag kopen. Ik twitpicte het resultaat:


Vrijdag, we moesten ons rapport ophalen. En daarna haalde ik m'n spullen weer op bij Emma en ging weer naar huis. Het was super! 's Avonds heb ik een cadeaubon voor mijn vaders verjaardag gemaakt.

Zaterdag en zondag, dat was een druk weekendje. Een hoop artikelen inplannen, wat niet geheel gelukt is maar wel er ver. En nog meer dingetjes, maar dat vertel ik later ;).

Hoe was jullie week?
Photobucket


woensdag 20 juli 2011

Dag 11: Brothers&sisters


Dag 11, broers en zussen. Het lijkt soms wel of ze er voor gemaakt zijn om soms ruzie mee te hebben, haha. Je kan niet zonder, maar ook niet met. Maar broers en zussen zijn natuurlijk altijd onafscheidelijk. Ik heb een zus, Elisa.Elisa is zelf ook blogger geweest, The Sound Of Beauty heette haar blog. Helaas is ze daar mee gestopt i.v.m. tijdnood. Ze kan heel erg goed schrijven en wil daar later ook iets mee gaan doen. Ze heeft nu ook een Tumblr account, maar die weet ik niet.Natuurlijk hebben we ruzies, maar daar buiten is ze heel lief :).
Photobucket

maandag 18 juli 2011

Dag 10: What you wore today


Dag 10, wat droeg je vandaag. Maleisie, een tropisch land vol met de jungles die nog overgebleven zijn. Ik kan natuurlijk niet voorspellen wat ik daar ga dragen, maar ik kan wel een leuke jungle outfit laten zien :).Deze leuke jungle fashion collage vond ik via We Heart It en is van het blog Sparkle. Erg leuk bij elkaar gezocht!

Mijn twee jurkjes die ik laatst in een shoplog liet zien neem ik ook mee :D. Lekker luchtig en leuk! Wat droegen jullie vandaag?


Photobucketzaterdag 16 juli 2011

Dag 9: My beliefs

Dag 9, mijn overtuigingen. Dat zijn er nog wel wat, dus doe ik er een paar waar mensen het veel over hebben. Zoals religie.
 • God. Een moeilijk onderwerp. Ik ben niet gelovig opgevoed, mijn ouders daar in tegen wel. Soms denk ik er wel eens over na. Als ik iets goeds zou doen, zou god dan blij zijn? Dat soort dingen. Maar dan denk ik ook weer, waarom zorgt god voor aardbevingen, goede mensen die jong sterven enz. Sorry als ik hier iemand mee beledig, maar zo denk ik ;).
 • Karma. Ik denk dat ik daar wel in geloof. Maar aan de andere kant ook weer niet. Ik ben echt zo'n twijfelaar, daar ben ik dan wel weer van overtuigd ;P. Karma is zeker een mooie gedachte, dat als je goed doet je goed terug krijgt. Als iedereen in de wereld goed zou doen, zou karma automatisch een feit zijn. Iedereen doet aardig tegen elkaar, dus lijkt het me logisch dat de meeste mensen aardig terug doen.
 • Ik geloof in liefde op het eerste gezicht. Soms is het niet altijd de ware, maar wie weet ;). Uiterlijk vind ik zeker belangrijk. Diegene hoeft niet een super knap persoon te zijn. Maar ik vind het ook een deel van de persoonlijkheid. De kleren, gezichtsuitdrukking enz. Maar innerlijk blijft natuurlijk het belangrijkst. Ook denk ik dat ergens de ware rondloopt voor iedereen en dat het lot bepaald of je die tegenkomt. Want soms is het o zo toevallig dat mensen elkaar tegenkomen.
 • Iedereen heeft liefde nodig, zonder kan je niet leven. Dat geloof ik echt, zoals ik ook al in een vorig artikel vertelde. "All You Need Is Love."

Wat zijn jullie overtuigingen?
Photobucket

donderdag 14 juli 2011

Dag 8: A moment

Dag 8, een moment. Je hele leven bestaat uit momenten. Een leuk moment was vorig jaar oktober. Offline 3.0, een feest van GoSupermodel.nl. Ik ging er heen met m'n vriendin Tessa die jullie voorbij zagen komen en zag o.a. Alain Clark. 't Was super!


Photobucket


dinsdag 12 juli 2011

Dag 6/7: Your best friend

Dag 6, hoe was mijn dag? Die sla ik even over, omdat ik hoop één keer een verslagje te kunnen schrijven in de tijd dat ik niet op internet kan ;). Dag 7, je beste vriend. Ik sinds een lange tijd heel erg tegen dat Bf-gedoe. Leid altijd alleen maar tot "gevechten" en ruzie. Maar een goede vriendin, waar ik een keer mee op vakantie ben gegaan naar Egypte en waarmee ik deze vakantie naar Maleisië ga, is Tessa.

We kennen elkaar als sinds de basisschool en waren vanaf toen waren we al dikke vriendinnen. Nu nog steeds en dat zullen we nog lang blijven ;). Love youu<3. Maar ik heb nog veel andere hele goede vriendinnen<3.

Een foto van ons op een feest van GoSupermodel waar we heen gingen ongeveer driekwart jaar geleden.
Photobucket

zondag 10 juli 2011

Dag 5: Your defenition of love


 Dag 5, mijn definitie van liefde. Ook weer zo'n immens breed begrip :p. Ik zocht een quote die mijn gedachten kon uitdrukken...

"Love is the beauty of the soul."

-JakaLiefde is de romantiek tussen twee mensen, maar zeker ook vriendschap, familie enz. Ik geloof dat niemand kan leven zonder liefde en ik denk dat de meeste mensen zelfmoord plegen omdat ze geen liefde krijgen van anderen. Denk maar aan kinderen die ernstig gepest worden :(.

Wat is voor jou liefde?Photobucket


vrijdag 8 juli 2011

Day 3\4: Wat heb je gegeten vandaag


 Dag 3, mijn ouders. Ik vrees dat ze het niet zo waarderen als ik een foto van op internet plaats. Dus die dag sla ik over en ga door naar dag 4 :). Wat heb je gegeten vandaag.Zoals jullie misschien al weten ga ik naar Maleisië. Daarom plaats ik een foto van typisch Maleisisch eten. Maleis eten bestaat uit een mix van Maleis, Chinees, Indiaas, Europees en Borneo's (is dat een woord xD?) eten. Wat echt veel gegeten wordt is Nasi Lemak. Wat ik dus ook vast ga eten. Het bestaat uit rijst, bananen bladeren voor de ondergrond, chalot uitjes, pinda's, ei, gember, kokos melk en komkommer. Ziet er best lekker uit, niet :)? 

Wat aten/eten jullie vandaag of gister?

Photobucket

woensdag 6 juli 2011

30 Days challenge: Day 2 - Your first love


Dag 2, mijn eerste liefde. Een breed begrip, kan van alles betekenen. Mijn eerste liefde was toch denk ik wel mooie jurken en mode. Als je welleens de about me page hebt gelezen of de Kreativ Blogger Award, dan weet je wel dat ik vroeger altijd naar etalages staarde naar de mooie gala- en trouwjurken. Een foto daarvan heb ik niet haha ;). Daarom een prachtige etalage van de Flower Show van Macy.

 Naar dit soort etalages kan ik uren kijken. De prachtigste haute couture dat het net kunst lijkt. Wat ik het eigenlijk ook vind. Deze etalage bestaat uit een show van Macy, waar ook jurken bijzaten die helemaal van bloemen waren gemaakt zoals deze:

Ain't that pretty :D?


 Wie of wat is jullie eerste liefde :)?

Photobucketmaandag 4 juli 2011

30 days chalenge: day 1 - introduce yourself


Om een bepaalde reden kan ik 21 dagen niet bloggen. En ja, wat doe je dan, je blog 21 stil leggen en al je bezoekers kwijt raken? Nee. Maar ik kan ook niet 21 artikelen inplannen. De 30 days challenge, dat leek me wel wat. Kost niet al te veel tijd en je hoeft niet te verzinnen wat je elke dag moet schrijven.

Wat is de bedoeling?
Elke dag plaats je een foto, die te maken heeft met jezelf, in het bepaalde thema van die dag. Sommige dagen kan ik niet doen, bijvoorbeeld ook omdat ik nog niet zo veel levenservaring heb. Ik ben inmiddels pas 13 jaar.

De dagen
Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favourite memory
Day 18 – Your favourite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favourite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Introduceer jezelf. Misschien heb je de about me page wel eens gezien, die staat vol met informatie over mij en mijn blog. Ook heb ik een keer de Kreativ Blogger Award tag gedaan met 10 random feiten over mij. Dus neem daar een kijkje en de komende 30 dagen zul je nog meer over mij te weten te komen.

Photobucket30 days chalenge: day 1 - introduce yourself


Om een bepaalde reden kan ik 21 dagen niet bloggen. En ja, wat doe je dan, je blog 21 stil leggen en al je bezoekers kwijt raken? Nee. Maar ik kan ook niet 21 artikelen inplannen. De 30 days challenge, dat leek me wel wat. Kost niet al te veel tijd en je hoeft niet te verzinnen wat je elke keer moet schrijven. Dit doe ik om de dag.

Wat is de bedoeling?
Elke dag plaats je een foto, die te maken heeft met jezelf, in het bepaalde thema van die dag. Sommige dagen kan ik niet doen, bijvoorbeeld ook omdat ik nog niet zo veel levenservaring heb. Ik ben inmiddels pas 13 jaar.

De dagen
Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favourite memory
Day 18 – Your favourite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favourite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Introduceer jezelf. Misschien heb je de about me page wel eens gezien, die staat vol met informatie over mij en mijn blog. Ook heb ik een keer de Kreativ Blogger Award tag gedaan met 10 random feiten over mij. Dus neem daar een kijkje en de komende 30 dagen zul je nog meer over mij te weten te komen.

Photobucketzondag 3 juli 2011

Ik ga op reis en neem mee: Cosmetica


 Het is eindelijk vakantie, geen werk, geen school. Sommige gaan op vakantie, anderen blijven lekker thuis. Zelf ga ik naar Maleisië, wat neem ik mee? Dat laat ik jullie in dit artikel zien ;). Helaas mag ik maar 10 kilo meenemen op de eerste vlucht :(.

Nagels
Ik mag maar 2 flesjes meenemen van mijn moeder, maar dat kan ik gewoon niet :P. De top coat heb ik al weggelaten. Wel een base coat ;).
 • Trind Nail Repair - Base coat
 • Burst Crackle - Pretty 'N Pink
 • China Glaze - Ahoy!
 • Essie - Mint Candy Apple
 • Essence nail art dotting tool
 • Nail art penseeltje
Make-up
Natuurlijk moet ik ook wat make-up meenemen.  Maar ook dit kan niet al te veel zijn. Gelukkig weegt make-up wat minder dan nagellak. Het witte oogpotlood heb ik inmiddels uit m'n toilettas gehaald
 • Ici Paris XL wimperkruller
 • The Collosal Waterproof - Maybelline
 • Catrice Ultimate Colour Lipstick - Princess Peach
 • Essence Sun Club bronzer - Erg handig omdat ik het als highliter, bronzer en oogschaduw kan gebruiken :D
 • H&M Smokey Eye brush - hiermee kan ik blenden, oogschaduw aanbrengen en eyeliner aanbrengen. Perfect!
 • Catrice Liquid Eyeliner in het brons
 • Essence You Rock! oogschaduwbasis
 • Essence Black Mania  liquid eyeliner


Verzorging
Natuurlijk moeten de verzorgings producten, reinigings producten en shampoo en conditioner ook mee. Scrub heb ik in een potje gedaan en ik neem geen aparte flesjes met remover en reiniging en wattenschijfjes mee.
 • Nivea dagcrème voor droge en gevoelige huid
 • Nivea Dry Comfort deo
 • Kruidvat Cleansing Wipes met lotion
 • Demakup oogmake-up  pads - speciaal bewaard uit de press-kit voor vakantie :p
 • Etos nagellakremover pads
 • John Frieda Sheer Blonde shampoo en conditioner
 • Kruidvat Body Fruit Shea&Coconut in een potje
 • The Body Shop Shea Shower Cream&Bodylotion mini's
 Wat nemen jullie mee qua cosmetica op vakanties?


Photobucket

zaterdag 2 juli 2011

FOTD: Jessie J's English flag lip art&eyes + how-to
Ik denk dat ieder die van make-up houdt, wel eens zin heeft om iets geks te doen. Zo ook ik vandaag. Jullie kennen Jessie J vast wel van de hit Price tag. Zij heeft een foto waarop ze een Engelse vlag op haar lippen heeft. Die foto maak ik vandaag na.


De lippen

Wat heb je nodig
 • Schmink en/of oogschaduw in de kleuren wit, blauw en rood
 • Een scherp kwastje zoals een eyeliner kwastje
 • Lipkwastje
Wat moet je doen(klik voor vergroting)
 Ogen

Eerst was ik van plan alleen de lippen te doen, daarna deed ik toch ook de ogen. Het is heel simpel en het kost niet veel tijd. Je ziet op de foto ook wel dat ik het heel snel heb gedaan :p.

 Wat heb je nodig
 • Zwarte gelliner
 • Donker zilveren oogschaduw
 • Eyeliner kwastje
 • Smal oogschaduw kwastje(ik gebruik voor beide dingen het H&M smokey eye brush)
Wat moet je doen
 1. Eerst maak je je waterlijn zwart tot 2/3
 2. Maak daarna een winged eyeliner
 3. Pak je smalle oogschaduw kwastje en breng de donker zilveren oogschaduw in je inner corner aan en blend het met de gelliner.
Vinden jullie het ook leuk om af en toe je lekker extreem op te maken? :)
  Photobucket