zondag 11 december 2011

EOTD how to: Cranberry Classy
Rode oogschaduw kan heel mooi zijn. Ook al komt het niet vaak voor. Daaron maak ik vandaag een ooglook met een donkerrode cranberry kleur. In deze look maak ik alleen gebruik van het 88 Shimmer palette en het 28 Neutral palette. Ik laat ook meteen zien hoe ik het gedaan heb.1. Breng oogschaduwbasis aan. Dit is echt belangrijk als je wilt dat het goed blijft zitten en de kleuren komen nog mooier uit. Ik gebruik Mac's Paintpot in Bare Study.

2. Breng licht kleurige oogschaduw aan als basis kleur en een beetje bruine oogschaduw in je crease zodat alles makkelijk blend straks. Ik gebruik de lichte kleur van het 88 shimmer palette (de 10e kleur van de eerste horizontale rij) en de bruine kleur van het 28 Neutral Palette (3e horizontale rij, 3e kleur naar beneden)

3. Nu ga je de rode kleur aanbrengen. Pak een platte kwast en breng het voorzichtig aan in de outer corners en een beetje in je crease. Blend het een beetje naar binnen toe. Pas op voor uitval! In het 28 Neutral palette zit een hele mooie donkere bruin rode kleur. Maar eenmaal op je oog is die bruiner dan je denkt. Daarom meng ik een rode van het 88 Shimmer palette (9e horizontale rij, en helemaal onder aan verticaal naar beneden) en een beetje van die donker bruin rode kleur (laatste rij horizontaal, 3e kleur verticaal.)

4. Breng eventueel nog een beetje highliter aan op je wenkbrauwbot en inner corners, wat eyeliner en mascara en je bent klaar :).


 Wat vinden jullie van rode oogschaduw?


PhotobucketGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat gerust een reactie achter ;)