dinsdag 8 november 2011

Review: Maybelline NewYork Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner


Maybelline bracht laatst een gloednieuwe lijn eyeliners uit. Liquid liner, oogpotlood, gel eyeliner, het zat er allemaal in. Vandaag aan mij om deze gel eyeliner te reviewen. 
Verpakking 4/5
De gel eyeliner zit in een doosje, altijd leuk! Daarin zit een kwastje(!) en een potje gel eyeliner. Het potje is van glas met een metaal schroef dopje. Ziet er prima uit! Het kwastje is van plastic en de haren zijn waarschijnlijk synthetisch.

Textuur en geur 4,5/5
De liner heeft niet echt een sterke geur, heb je dus ook geen last van. De substantie is natuurlijk gel. Geen harde, ook niet tegen vloeibaar aan.  Precies goed. De liner is goed zwart, geen doorzichtig gebeuren.
Swatch eyeliner met het kwastje.

Gesmudgd


 
Werking 4,5/5
Toen ik 'm ging uitproberen was ik echt enthousiast! Het was met tot nu nooit echt gelukt om een mooie eyeliner te maken. Ik was ook verbaasd over het kwastje. Ik verwachte dat ik 'm niet zo fijn zou vinden, nou in tegendeel! Het fijnste eyeliner kwastje dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Je kunt met de platte kant stukjes invullen en met de scherpe kant strakke lijntjes zetten. Als de eyeliner staat, dan blijft ie ook! Aan het einde van de dag is de wing wel een klein beetje gesmudgd maar de rest zit er nog best aardig op. Hier een foto van de eyeliner, in het echt ziet het er natuurlijk beter uit. Op foto's is elk foutje zichtbaar.


Prijs kwaliteit verhouding 4/5
Normaal kost de gel eyeliner 12,99. Nu was er introductie korting van 2,- en had ik 35% korting op make-up bij Kruidvat dus kwam ik uiteindelijk uit op 6,50 voor een kwastje en gel eyeliner! Maar 12,99 vind ik ook prima aangezien je een goede gel eyeliner ├ęn goed kwastje krijgt. Niet zomaar een flut kwastje.  Ik zou 'm dus zeker aanraden! 

 Wat is jullie favoriete eyeliner?Photobucket


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat gerust een reactie achter ;)