dinsdag 15 november 2011

Review: Maybelline New York Volume Express One By One Waterproof mascara

Naast de gel eyeliner kocht ik tijdens een make-up kortingsactie de Maybelline New York Volume Express One By One Waterproof mascara. Ik heb al een weekje of 2 gehad om deze mascara uit te testen dus deel ik vandaag mijn bevindingen met jullie.


 
Verpakking 4/5
Zoals de meeste mascara's van Maybelline zit deze in een lange huls die van bol naar dun gaat. Dit keer in een rode verpakking met blauwe letters, omdat deze versie waterproof is.  Dit en het borsteltje zitten weer apart in een verpakking. Het borsteltje is blauw en heeft rubberen stekeltjes. "300 zodat elk stekeltje een wimper omhult". Aan het einde zit een stompje waarmee je je lastig bereikbara wimpertjes toch zou kunnen bereiken.

Textuur en geur 4/5
De geur van de mascara is niet heel erg aanwezig. In de mascara zit natuurlijk veel wax omdat 'ie waterproof is. Verder valt er niet veel te vertellen over de mascara.

Werking 3/5
De mascara beweert je wimpers een voor een te separeren en dat dat al blijft zitten ook al komt er water overheen. Ik was een beetje teleurgesteld in de mascara. Al eens eerder heb ik de Colossal geprobeerd waar ik laaiend enthousiast over was, nou deze haalt het lang niet bij die. Want het gekke is dat die Colossal veel mooier separeert van de One By One. De One By One separeert je wimpers meer in groepjes. Dus als je graag dikke wimpers hebt, dan kun je voor deze gaan en een wat dikkere laag aanbrengen. De mascara brengt wel fijn aan.
Het resultaat:

Valt een beetje tegen he?

De formule blijft wel goed zitten, ook in combinatie met water. Je kan gerust gaan zwemmen, zonder als panda te eindigen :). Natuurlijk zit het na afloop een klein beetje onder je ogen en is het een beetje vervaagt, maar hij doet 't goed in vergelijking met andere waterproof mascara's.

Prijs kwaliteit verhouding 2/5
Je telt maar liefst 14,49 voor deze mascara neer. Dan vind ik 'm zeker niet waard. Voor dit geld kan je 3 net zo goede mascara's kopen. Maar, als je van plan was een Maybelline mascara te kopen, moet je echt gaan voor The Colossal. Die is geweldig, echt een favoriet!


Wat is jou favoriete mascara?

Photobucket

1 opmerking:

  1. Mooie mascara, maar ik zou er inderdaad liever drie andere mascara's voor kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)