zondag 20 november 2011

Nail art: Cherry Blossom On A Minty SkyMisschien is het niet echt het seizoen ervoor, maar ik ben dol op Japan en ik heb nog nooit een kersen bloesem nail art gemaakt. En daar had ik nou net zin in vandaag :). Dus vandaag weer een nail art!
Voor de achtergrond gebruikte ik een mintblauwe nagellak van Essie, Mint Candy Apple. Die kleur zie je ook vaak op die mooie flessen met groene thee waar ook kersen bloesem opstaat. Het is een mooie contrasterende kleur dus dat werd de lucht.

De takjes maakte ik met een dotting tool en de kleur Chocaholic van Gosh. Ik ben alleen bang dat die kleur allang uit het assortiment is. Maar je kan natuurlijk elke bruine kleur die je wilt gebruiken, eventueel zelfs zwart.


Ik wilde geen eentonige stipjes als blaadjes. Er moest een beetje kleur verschil in zitten. Dus pakte ik mijn Catrice  Wrapped Around My Finger deed dat op een blaadje samen met Opi's Alpine Snow. Ik mengde de roze van Catrice met een beetje wit van Opi zodat het een lichtere tint zou worden. Vervolgens pakte ik een kwastje en dipte de ene kant in de roze en de andere kant in de wit. Hiermee zette ik kleine blaadjes op de takjes.

Ik eindig altijd met mijn favoriete top coat van Herome. Het is alleen zo jammer dat hij de kleur meeneemt en uitveegt waardoor vooral nail art doffer wordt :c.

Tip: Als je nail art moeilijk vindt, kan je ook een boompje op je ringvinger doen en de rest gewoon mintblauw laten.

Vinden jullie kersen bloesem ook zo mooi?

Photobucket

1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter ;)