dinsdag 11 oktober 2011

Tag: Wat heb je lieverWat heb je liever... Altijd van die verschrikkelijke vragen :P. Maar het leek me een leuke tag om te doen, dus hier gaan we:

1. Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor? 
Het begint al moeilijk. Ik zou echt nooit een snor willen hebben, niet zo vrouwelijk :p. Maar geen wenkbrauwen, dat staat ook zo raar. Het bepaald echt een groot deel van je uitdrukking. Maar ik denk dat ik toch voor geen wenkbrauwen ga!


2. Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken? 
Zwakke ongezonde nagels die ik wel mag lakken! Ik zou écht niet zonder nagellak kunnen :3. Want dat zou ook betekenen dat ik nooit meer nail art zou mogen doen, een van mijn hobby's, en dat ik al mijn 90 flesjes nagellak kan weggooien!3. Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Lang haar! Gemillimeterd haar is zo niks voor mij. En met lang haar kun je vast wel een kapsel maken dat het wat handzamer en korter wordt! En als je het nou heel koud hebt...
 4. Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmakeup meer gebruiken? 
Zonder oogmake-up! Ik ben echt géén type die met een smokey eye zou rondlopen, laat staan 24/7 voor altijd! Dan ga ik toch liever voor de natural look!

5. Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Tja, da's een moeilijke... Aan de ene kant, waarvoor bestaat er blush!? Maar dat is misschien tegen de regels in. Aan de ene kant denk ik rode wangen, aan de andere kant een grauw gezicht zonder kleur.
Ik ga toch maar voor de rode wangetjes. Dan zie je er tenminste nog een beetje levendig uit.

 6. Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Geen. Waarom zou ik mooi lopen doen, terwijl er ergens anders diertjes mishandeld worden!? Nee, dan zou ik nooit meer cosmetica gebruiken.
7. Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Gelige tanden met een perfect recht gebit. Want dat is ongeveer wat ik nu heb. En gelige tanden hebben best veel mensen. Scheve tanden lijkt me niks.


8. Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.
Zogenaamd ziek zijn. Want verschijnen met een draagbare look, zullen mensen zich nog lang herinneren en je er over plagen. En het is gewoon niet goed voor je reputatie :P.

 Dat soort dingen doe ik alleen voor mijn blog ;D.
10. Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Hmm, die is ook lastig! Je wilt niet stinken, maar je wilt ook geen kurkdroge huid. Ik denk dat ik voor de stink lotion ga en er dan parfum over heen spuit of zo :P.

11. Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs? 
Ook lastig!! Het lijkt me opzich wel vet om allemaal pastelkleurtjes in mijn haar te doen! Niet dat ik zomaar voor zou kiezen, maar als ik moet kiezen tussen dat en grijs. Wie weet :P.

12. Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels?  
Ik scrub mijn gezicht altijd met suiker (en honing), dus ik snap niet zo goed wat er zo moeilijk is aan deze vraag.


13. Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen? 
Uitgelopen panda ogen. Dat gebeurt iedereen weleens toch :3?

 14. Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist? 
Pfoe! Dan ga ik toch maar voor drogist. Omdat je daar ook duurdere merken vindt maar wel nog steeds Catrice kan kopen.
15. De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen makeup dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorgings) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
 Jeetje! Lekkere afsluiter :P. Ik moet wel mijn hele stash inleveren, anders dan heb ik 1,5 een verrotte bacteriebom mascara :S.


Neem de tag gerust over, hier bij de comments, of op je blog :D! Hopelijk vonden jullie het leuk.


Photobucket 

2 opmerkingen:

 1. hee :]
  ik heb je een award gegeven !
  kijk je even op mijn blog voor de regels van het doorgeven en dergelijken?
  xoxo

  ps. berichtje staat rond half 3 op me blog.

  and you may follow me if you want to

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)