zaterdag 8 oktober 2011

Review: Essence Lipliner 01 Soft Rose


Gister kocht ik een lipliner van Essence. Die ik vandaag ga reviewen voor jullie. Ik wilde al een tijdje een lipliner omdat die zo'n mooie matte kleur aan je lippen geven, nee niet om mijn lippen lekker donker te omlijnen ;P.Verpakking 3,5/5
Het is een gewoon potloodje, met een gewone dop. Er valt eigenlijk niet zo veel aan op te merken. Het product is 36 maanden houdbaar en bevat 1 gram. Het potloodje is gemaakt van hout.Textuur & geur 4/5
In de winkel dacht ik dat het potloodje nog wel eens hard kon zijn. Maar dat valt heel erg mee! Hij glijdt erg makkelijk op je lippen. Dus dat zit zeker goed.
 Dan heb je natuurlijk nog de geur. Als je aan het potloodje ruikt, is eigenlijk het enige wat je ruikt hout. Met de geur is dus ook niks mis. 

Lipswatch Soft Rose


Werking 4/5

Zoals ik al zei brengt het potloodje gewoon fijn aan. Er zit goed pigment in het product. De kleur is niet zo opvallend, maar wel mooi! Net iets lichter dan mijn eigen lippen maar wel met een mooi kleurtje. Of het langhoudend is weet ik nog niet zo goed, maar als ik het weet kan ik het artikel wel updaten.

Prijs-kwaliteit 5/5
Wat ik nog niet verteld had, is dat het potloodje maar 0,99 cent kost! De prijs kwaliteit verhouding is dus super!

Er zijn nog veel andere leuke kleurtjes. Voor 0,99 cent heb je een goed en fijn lip potloodje. 


Photobucket


1 opmerking:

  1. Heel mooi! Ik heb deze geloof ik ook en doe dan de zelfde kleur lipgloss er over echt zo mooi.. blijft ongeveer de hele dag zitten, maar de gloss moet ik wel regelmatig bij werken natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)