donderdag 6 oktober 2011

NOTD: A Nail Fairytale - Dutch MustardDe twee bloggers Roxanne en Sarah, hadden voor Serena paar flesjes eigen nagellak gecreëerd. Mosterd geel vind ik een hele leuke kleur, en die kleur hadden zij ook gemengd. Dat wilde ik ook doen! Ik bedacht me dat geel en bruin weleens tot mosterd geel konden leiden dus dat probeerde ik.


 Het meeste heb ik Don't Feed The Birds gebruikt, een gele discontinued nagellak van Catrice. Daar heb ik klein beetje Chocaholic, een bruine kleur van Gosh bij gedaan. En daar kan je nog een mini beetje rood, voor wat warmte, of lime groen, om de kleur wat levendiger en feller te maken.
Je moet altijd beginnen met hele kleine beetjes van donkere kleuren omdat die heel erg overheersend zijn. En ook met kleine beetjes nagellak in het flesje beginnen. Zodat je later altijd nog kleuren bij kan voegen. Begin ook weer niet met te weinig want als je dan net die ideale kleur hebt gevonden, is het te weinig. Wil je ook niet.
Meng het eerst op een blaadje om te kijken wat voor kleur verhoudingen je wilt gebruiken.Ik heb net zoals hun ook voor de leuk een labeltje uitgeprint en opgeplakt. Volgende keer doe ik het label iets kleiner ;P.

De Colour&Go potjes van Essence zijn trouwens ideaal om leeg te maken en je nieuwe kleurtje daar in te doen omdat er niet veel in de potjes hoeft, en ze lekker goedkoop zijn. Ze zijn ook snel leeg of uitgedroogd dus misschien heb je er nog wel zo eentje staan, of anders misschien wel een lege top coat.


Photobucket

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter ;)