zaterdag 29 oktober 2011

Halloween EOTD: Wicked Witch

Maandag is het zover, Halloween! Als je het viert wil je daar natuurlijk ook een beetje naar uitzien. Dan is inspiratie nooit verkeerd. Daarom vandaag deze look geïnspireerd bij heksen, maar wel ijdele heksen :).
Groen is toch wel een kleur die bij heksen past. Daarom heb ik vooral die kleur in de look verwerkt.
Ik heb op mijn bewegend ooglid een lichte mosgroene kleur van het Catrice Papagena Birds Of A Feather quatro gedaan. Alleen het vervelende is dat de kleuren totaal niet goed uitkomen op alle foto's. In mijn crease zit een donkergroene, tegen de brons, shimmery kleur van hetzelfde palet. De eyeliner had ik toevallig al op toen ik aan deze look begon maar het was heel handig om de lijn in je crease met het topje van de eyeliner te verbinden. Misschien een tip.
Daarna heb ik de crease en outer corner nog een beetje geaccentueerd met zwart van het Essence Metallics Steel Me palet.
De eyeliner was inmiddels al wat doffer geworden natuurlijk dus die heb ik nog een klein beetje zwarter gemaakt. Dit heb ik gedaan met mijn nieuwe gelliner van Maybelline. En ik kan je alvast vertellen dat ik 'm geweldig vind!
Doen jullie ies aan Halloween dit jaar? Zo ja, hoe gaan jullie :)? Let me know!

 
Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat gerust een reactie achter ;)