woensdag 26 oktober 2011

FOTD: 50's Girl


Ik was benieuwd naar de Action nep wimpers van Max. Dus maakte ik deze pin-up/showgirl look. Benieuwd naar de look en wat ik van de nep wimpers vind? Kijk dan mee.


Ogen
Mijn ogen heb ik eigenlijk vrij rustig gehouden. In mijn crease heb ik een beetje bronzer gedaan, wat op de foto vrijwel wegvalt. Als ik mijn nieuwe palette al had, had ik het daarmee gedaan. Op mijn bewegend ooglid heb ik huidkleurige poeder. Dan heb ik een winged eyeliner met een gel liner van Essence en waterproof eyeliner van Etos. Op mijn waterlijn heb ik wit oogpotlood van Catrice.
Voor een wat leuker effect heb ik de nep wimpers van Action opgedaan. De nep wimpers heb ik door midden geknipt. Eerst dacht ik natuurlijk, dat ziet er toch raar uit? Dan heb je een veel langer stuk wat uisteekt? Maar het ziet er eigenlijk heel natuurlijk uit en loopt altijd heel mooi over. Dus ga je voor nepwimpers, maar wil je ze niet té heftig. Probeer dat dan eens.

En onder mijn oog heb ik een klein moedervlekje getekend met een donkerbruin oogpotlood van de Action.

Mijn wenkbrauwen heb ik een beetje opgevuld, wat pin-up meisjes ook doen maar dan heftiger. Dat heb ik gedaan met een lichte kleur wenkbrauwpotlood van Hema.
Gezicht
Ik heb mijn gezicht niet helemaal onder geplamuurd of zo. Alleen zoals gewoonlijk een beetje dekking onder mijn ogen met Photofinish foundation van Catrice. Blush hoort er natuurlijk ook bij dus gebruikte ik een roze/peachy blush van Catrice Florista. 
Lippen
Op mijn lippen heb ik mijn nieuwe rode lippenstift van Catrice, Pink Me Up! Als je deze kleur mooi vindt zou ik wel even kijken of je net zoals ik een koele ondertoon in je huid hebt. Anders staan rode lippenstiften met een meer oranje ondertoon mooier. Heb je een gelige huid, ga daarvoor, heb je een rozige huid, ga dan voor een lippenstift met een roze ondertoon zoals deze.


Photobucket

1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter ;)