zondag 4 september 2011

Shoplog Maastricht: Six&De Slegte


 Gisteren ben ik gister weer naar Maastricht geweest(alweer) en ben toen ook naar de stad geweest. Ik heb me niet helemaal dood geshopt. We zijn eerst op een terasje gaan zitten en we zijn daarna nog een straatje in gegaan. Twee boeken en een ring van de Six heb ik uiteindelijk uit Maastricht meegenomen.

De Six
Misschien herinneren jullie je nog wel deze ring:
Het was mijn favoriete ring, helaas raakte ik 'm als snel kwijt :S. Vaak als ik in de Six was, keek ik nog even of ik die ring zag en heb er vaak over nagedacht of ik 'm niet opnieuw zou kopen. Nu was ik gister in de Six en zag precies die ring in het zilver. Ik deed de ring om, hij stond zo mooi bij m'n nude kleurige nagellak! Even later ben ik terug gegaan naar de Six en ik heb 'm meegenomen. En ik heb er geen spijt van! Nu nog zien dat ik de ring niet kwijt raak, haha :p.


De Slegte
Ik was er eigenlijk nog nooit geweest, maar wat een leuke boekenwinkel! Deze winkel koopt stapels boek op, waardoor alles heel goedkoop is! Ik heb "Make-up met Marie Claire" gekocht voor maar 6,99 en "250 naaitips & technieken" voor maar 7,95. Echt heel leuk. Ik keek net op Bol.com en allebei de boeken kun je voor dezelfde prijs daar kopen(maar er komt natuurlijk wel verzending bij).

Met allebei de boeken ben ik heel blij. In het make-up boek staat heel veel, 190 pagina's van nagels tot lippen. En het naaiboek is ook heel handig. Ik wil graag leren naaien met de naaimachine en er staat zo goed als alles in wat je moet weten. Een erg handig handboek, ook omdat woensdag mijn naaicursus begint :).

Photobucket

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk die boeken, het herinnert me er aan dat ik weer eens gauw naar de slegte toe moet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ow wat een leuk boek van marie claire! kan je die ook op internet bestellen? hmm ff zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @The Beauty Musthaves
  Ja, dat had ik in het artikel gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)