zondag 18 september 2011

Random tips #1


Soms heb ik ideetjes of tips die ik met jullie wil delen, maar die niet een heel artikel waardig zijn. Die stop ik van af nu in een artikel. Dus je zal af en toe een artikel met wat tips en ideetjes tegenkomen. Vandaag over make-up verwijderen, nude lipgloss en tunnelsjaals.
 
 

1. DIY make-up verwijder doekjes/pads
Make-up is leuk. Maar we hebben vaak geen zin om het er af te halen. Dan is het natuurlijk veel makkelijker om even snel een doekje of watje te pakken die al doordrenkt is met make-up remover. Laatst dacht ik, ik ga die dingen gewoon zelf maken. Heel makkelijk en veel goedkoper.

Als je vloeibare make-up remover hebt, kun je de watjes gewoon in een potje doen en heel veel make-up remover erin gieten. Laat dat even trekken en wat overblijft giet je weer terug in de verpakking.

Heb je iets dikkere, gel-achtige remover, dan duurt het iets langer en kan je ze er een voor een door heen halen. Gelukkig zijn de meeste removers lekker vloeibaar.

2. Nude lipgloss
Er zijn vaak mooie lichte lipglossjes, maar zodra je die opdoet zie je niks van die nude kleur. Meng dat gewoon met een beetje foundation op de rug van je hand en dep het daarna op je lippen. Dan heb je wel die mooie nude kleur en de glans van de lipgloss.

 


3. Maak een tunnelsjaal van een gewone sjaal
Tunnelsjaals zijn mijn favoriete sjaals. Die vind ik altijd zo leuk!  Toen ik laats een gewone lange sjaal omdeed, bedacht  ik me plotseling iets. Het is heel simpel, maar als je de uteindes van zo'n sjaal aan elkaar vast knoopt en je 'm twee keer om je nek doet, heb je een tunnelsjaal!
Hebben jullie nog een handige tip? Laat het weten!1 opmerking:

  1. Hele leuke en handige tips! ik ben niet echt van de nude lippen
    maar de andere twee zijn echt iets wat ik zeker ga uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)