donderdag 22 september 2011

Fashion preview: Versace for H&M november&januari 2011


Zoals elk jaar, ontwerpt een bekende fashion designer een feest collectie voor H&M. Wat dit jaar door niemand minder dan Versace wordt gedaan. Er zijn al verschillende foto's en filmpjes van de collectie te vinden, die ik vandaag met jullie wil delen.
Het zal een opvallende kleurrijke collectie worden met veel prints, bloemen, satijn en leer. Ook zie je veel gouden accessoires. De collectie zal gedeeltelijk op 17 november 2011 uitkomen en het andere deel op 19 januari 2012. Voor het eerst zullen er ook spullen voor in huis in de designers collectie komen.

Het was best een verassing toen Donettella aankondigde dat ze een collectie voor H&M zou ontwerpen, omdat ze in 2008 nog zij dat ze hard had gewerkt om van Versace een high-end luxe merk te maken. En het zou er geen goed aan doen om een collectie voor H&M te ontwerpen. Maar nu doet ze het dus toch.


Toen ik de preview van Lanvin zag vorig jaar, werd ik toch wel een stuk enthousiaster. Hoewel ik de kleurrijke bloemen ontwerpen toch wel leuk vind. Wat vinden jullie er van tot nu toe?Photobucket

3 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter ;)