woensdag 21 september 2011

Ebay on my way #1: Feather extensions

Het is al een tijd een trend in Amerika, maar nog niet over gegaan naar Nederland. De zogenaamde feather extensions. Maar van mijn part halen we het hier heen. Ik vind het zo leuk, eergisteravond heb ik ze besteld.

Het zijn geen bossen veren die je in je haar clipt om je haar voller te maken ofzo. Het zijn er een paar veertjes die je haar wat meer pit geven. En het ziet er natuurlijk harstikke leuk uit, naar mening. Want niet iedereen houdt ervan.


Ik heb besteld bij de verkoper kenanddidi.  Een hele aardige verkoper kan ik zeggen! Half internet heb ik afgezocht naar goede en betaalbare veertjes. Je kan ze namelijk neit te goedkoop nemen want dan zijn ze synthetisch en kan je niet je haar stijlen, krullen of föhnen. Wat met natuurlijke wel kan. En ze zijn bovendien niet zo mooi.

De veertjes die je hier boven ziet heb ik genomen. Je hebt ze in meer kleuren. Ik heb de laatste voor een natuurlijk en beetje highlitend effect. Helaas, zijn ze wel wat kort. Namelijk minstens 15 cm. Dus ze zijn meer bedoeld voor kort haar of pony's. Nu heb ik half lang haar, met laagjes. Dus ik hoop dat het wat wordt. De verkoper was wel heel aardig, en zei dat zij/hij zo lang mogelijke zou uitzoeken. Service zit dus goed!

Ze zijn 7,45 pond. De prijs verschild in euro's, want de koersen blijven natuurlijk ook veranderen. Nu waren ze ongeveer 8,55.

Als ze binnen zijn zal ik een artikel maken, of misschien wel een filmpje over hoe je ze zelf in doet en nog wat informatie. Wat zouden jullie het leukst/handigst vinden?


Photobucket


6 opmerkingen:

 1. Ik heb het nog niet eerder gezien, ik ben benieuwd hoe het je zal staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd hoe het je zal staan! lijkt me ook wel wat..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh yeey, een artikel erover, haha. ik wil ze ook al heel lang joh. ik wacht ff op je volgende artikel hierover. als je positief bent koop ik ze ook wel :}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hele vette gevonden op een Nederlandse site: www.lavidaromana.com. Ik had ze heel snel binnen en de veren zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)