woensdag 3 augustus 2011

Video: Cow nail art tutorial


Vandaag heb ik een nail art tutorial voor jullie. Die eigenlijk voor gister bedoeld was, maar hij stond raar maar waar niet online... Deze keer is het nail art geïnspireerd op de meest Nederlandse dieren, koeien :p. Kijk mee hoe en wat ik gebruikt heb.

Zoals ik in het filmpje ook al zei: Ik ben links, dus ik maak de foto's van mijn nail art altijd van mijn rechterhand. Nu dus ook, maar dan filmen. De tutorial gaat natuurlijk vooral om de koe op mijn duim. Maar toen ik het filmpje wou gaan monteren, kon ik dat filmpje niet meer vinden. Ik had die dag en de dag daarvoor al heel veel pech, dus ik baalde daar ook wel flink van. Had ik een keer een tutorial opgenomen, gaat het niet goed :(. Toen heb ik het dus van mijn linkerhand opnieuw gefilmd, maar het resultaat zag er niet uit :p.

Voor deze nail art heb ik Opi's Alpine Snow(basis), een lichtroze Longlasting kleur van de Hema(de neus) en acryl verf(zwart en wit). Dat wou ik gewoon eens proberen :p. Speciale acryl verf voor nail art staat dan ook op mijn wenslijstje :).

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens een andere vorm van het "nail art artikel" te zien.
Photobucket

3 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter ;)