vrijdag 5 augustus 2011

Shoplog: Maleisie


 Ja, je bent maar eens in de zoveel tijd in Maleisië. Dus als je daar dan bent, moet je ook wel goed shoppen vind ik :). Dat heb ik dan ook gedaan. Daarom vandaag een shoplog met jawel, Maleise spullen...

Ook in de hoofdstad van Maleisie vind je paradijsjes vol neppe spulletjes. Zo heb ik deze neppe paarse RayBan gekocht. Daar heb ik zo'n 5 euro voor betaald na wat flink afdingen. Natuurlijk wist ik dat het slechte kwaliteit zou zijn, maar dat was toch iets erger dan verwacht :p.

Ook dit geurtje van Nina Ricci - Ricci Ricci - is een neppert. Ook designer geurtjes worden nagemaakt door mensen met een zeer goede neus. Zo krijg je namaak geurtjes die verschrikkelijk veel lijken op de echte maar waar je veel minder voor betaald :).

Dit is óok en namaak van de handige standaardjes die uit bolletjes bestaan waardoor je er heel veel me kunt. Je kunt ze op verschillende manieren ergens neerzetten, maar je kan ze bijvoorbeeld ook om een paal vast maken. Deze was ongeveer 2,35.

Ja ook in Maleisië heb ik nagellak gekocht :).  We kwamen in een straatje in Kota Kinabalu een winkel tegen die verdacht veel op The Body Shop leek. Namelijk The Face Shop, hé wat origineel. Waar ze ook nagel- en dingen voor je lijf hadden, maar goed. Deze kocht ik voor ongeveer 3 euro, waar ik een schattig zakje bij kreeg. Het was wel een leuke winkel :).

Ik had al een tijdje een een nieuwe nagel buffer nodig, en deze zag ik voor ongeveer 70 cent, dus die nam ik mee. Oke, ik zeg een beetje vaak ongeveer maar die prijzen moet ik omrekenen snappie ^^?

Natuurlijk heb ik ook wat souvenirtjes meegenomen.

In Kuching op Borneo kwam ik echt een geweldige winkel tegen. De begane grond stond vol met stoffen en de eerste verdieping stond vol met knopen, lintjes, ritsen, garen enz. Echt super leuk! En daar was het ook nog eens allemaal aardig goedkoop. Ik heb 3 meter paarse en 3 meter zwarte stof gekocht, 2,5 meter zwart elastiek, een kleermakers schaar, paar zwarte knopen, een kleermakers potlood, een paarse rits en een klosje paarse garen. Van die paarse stof wil ik een harembroek gaan maken en van de zwarte stof een taille rokje.

De randen van de Galaxy Ace verslijten erg snel, erg zonde dus. Daarom kocht ik ook een zwart siliconen hoesje.

Bij de Mango hadden ze erg veel sale, toen heb ik dit roze linnen jurkje gekocht en dit zwarte topje met een hoge hals en een strik op de rug.

Als laatst heb ik ook nog een klein cadeautje gekocht voor alle meisjes uit m'n klas. Hebben jullie nog wat leuke dingetjes gekocht op vakantie?


Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat gerust een reactie achter ;)