donderdag 4 augustus 2011

Review: Syoss Smooth Anti-Frizz Lotion


Tja, ik was mijn pluizige en kroezige haar een beetje zat. Dus ging ik opzoek naar een anti-pluis spulletje :). Het enige goed betaalbare dat ik zo snel vond was het Anti-Frizz Lotion van Syoss, 6,- euro en het was 2 voor 6,- euro. Dus dat nam ik mee. Ik was benieuw omdat Syoss nou niet echt bekend staat om zijn geweldige haarproducten...

 Verpakking
Wat ik wel positief vind aan Syoss, is hun mooie strakke verpakking. Elk zwart-wit, met elk een eigen kleur accent(deze paars), Het is een flesje met een pompje, handig. Want op een gegeven moment weet je hoeveel pompjes je nodig hebt, hoewel je niet perse hele pompjes hoeft te nemen. Wat ook handig is, is dat je het pompje kan draaien en het sluit.


Textuur en geur
Syoss zegt van bijna al z'n spulletjes dat het niet plakt, maar dat doet het toch degelijk wel. Bij dit product valt het nog wel mee, maar als je klaar bent met gebruiken moet je wel je handen wassen! Het is een dun product dus makkelijk in je haar aan te brengen.
Toen ik het voor het eerst rook, deed het me aan mannengeurtjes denken. Maar het ruikt best lekker :). Niet dat je haar gaat stinken als je het erin smeert, en dat is maar goed ook.
Werking
Natuurlijk het belangrijkste van allemaal.Daarvoor heb ik natuurlijk een voor en na foto. Zie je hoe pluizig mijn haar voor is en hoe glad en glanzend daarna? Dat is natuurlijk wat bedoeling was. Maar het maakt je haar ook was futlozer en uit model. Dat is dan weer jammer. Je moet het daarom daarna weer in model brengen. Maar goed.


Conclusie
Voor 5,99 krijg je een flesje van 150 ml. Het kan beter, maar het werkt op zich best goed :).
*Edit: Ik heb het vanochtend in mijn vochtig/natte haar gedaan en door gekamd. Toen ik een paar uur later naar mijn opgedroogde haar keek, zaten er gewoon harde plukken tussen :S.
Edit: Dat kwam omdat ik het niet goed had verdeeld over mijn handen. Als je het product goed door je handen wrijft en niet te veel gebruikt is het een fijn product, vooral bij het stijlen. De geur is wel heel sterk.

Photobucket 

3 opmerkingen:

 1. harde plukken tussen?
  misschien heb je het verkeerd aangebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staat ook op de verpakking dat je het in droog of vochtig haar moet aanbrengen, niet in nat haar ;) Verder goeie review, vind het product zelf heel erg fijn!
  Xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt ik heb het toen verkeerd aan gebracht! Nu gaat het ook een stuk beter.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)