woensdag 6 april 2011

Tip: Vakantie Veiling Beauty
De site Vakantie Veiling is inmiddels al erg populair geworden, de website trekt meer dan 120.000 bezoekers per dag. Je kan er dagjes uit, musicals, pretparken, citytrips, hotels enz. boeken. Maar dat is niet waarom ik hier nu over schrijf. Ze hebben namelijk ook een categorie beauty! Beauty en verzorging, fotoshoot, sauna en wellness en welness overnachtingen. Daar zitten echt hele leuke dingen tussen. Van make-up workshops tot een fotoshoot met je vriendin.
Je moet het wel even doorhebben, je wint namelijk lang niet altijd. In de laatste secondes wordt er altijd ineens heel erg veel geboden, wat natuurlijk heel begrijpelijk en slim is. Je ziet ook vaak dezelfde dingen terug komen, dezelfde musicals, dezelfde fotoshoots enz.

Soms kan je een fotoshoot met visagie en haarstyling scoren voor maar ong. 45 euro! Dat is natuurlijk niks. Ook worden er vaak cadeaucheques geveild voor 3 keer naar de kapper of schoonheidssalon, make-up workshops, boekingen voor sauna&welness hotels, massages enz.

Ik wil heel graag met mijn vriendin een keer een fotoshoot doen en we gaan samen een keer bieden. Hopelijk lukt dat. Waarschijnlijk komen we veel goedkoper uit dan als we het gewoon op een site zouden boeken.

Je moet zeker een keer kijken op deze site! Ook als je de site al kende en nog niet bij de categorie beauty had gekeken. Ik vind het een erg leuk concept, zo kunnen bijv. ook iets minder rijke gezinnen een keer een leuk dagje uit.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat gerust een reactie achter ;)