zondag 17 april 2011

Super actie: gratis NYC New York Color product bij inlevering van een oud product


Kruidvat heeft alweer zo,n super leuke inlever actie! Er zijn wel eens acties geweest met mascara's. Dit keer krijg je ter inlevering van een oud make-up product een nieuw product van NYC naar keuze. Dit is om met het nieuwe budget merk kennis te maken. Super leuk! Het enige wat je hoeft te doen is de coupon uitprinten*klikhier*, een oud make-up product uit je stash uitzoeken en naar de Kruidvat gaan om het om te ruilen. Dan denk je natuurlijk: "inslaan!". Maar er zijn natuurlijk wel voorwaarden:
1 coupon per klant, 1 product per coupon.  Maar je kan het natuurlijk ook gewoon bij verschillende kruidvatten proberen. Dan kom je meteen bij het gene wat wel erg jammer is, NYC wordt niet in alle kruidvatten verkocht. Jammer voor de meiden die alleen maar kleinere kruidvatten in de buurt hebben, misschien ergens anders heen om toch te profiteren van de actie?

Deze actie zou ik zeker niet aan je voorbij laten gaan! Dit soort acties zijn er namelijk ook niet heel vaak. Dus ren maandag zo hard als je kunt naar de Kruidvat, voor alles op is!

Wat zijn jullie van plan, gaan jullie iets ruilen? En wat ruil je in en kies je uit? Zelf weet ik het nog niet zo goed dus wat raden jullie aan? Laat het weten bij de comments!

*edit: Tip, lever een oude Labello of lip balsem in, vaak heb je nog lege thuis liggen en waarom zouden ze het niet goedkeuren?
Photobucket

1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter ;)