donderdag 24 februari 2011

How to: 100ste bericht en 5000 pageviews! Taart nail art


M,n blog bestaat nog niet eens een jaar, maar dit is al m,n 100ste bericht en ik heb totaal meer dan 5000 pageviews gehad! Wat voor de grote blogs natuurlijk niks is, maar voor mij, als beginnende blog, wel best veel is. Maar hoe viert a Nail Fairytale dit? Natuurlijk, met een nail art (how-to)! En wat is er nou feestelijker dan een lekkere taart op je nagels ;D? En ik gunde het jullie ook om dit op je nagels te kunnen maken, dus een how to erbij!

(Ik schrijf de how-to's altijd in het Engels maar ik maak ze wel zelf. Hopelijk vinden jullie dat niet heel erg.)

De laatste maand heb ik steeds meer bezoekers. En dat vind ik super! Dat begrijpen jullie vast wel, omdat ik 1-2 keer per dag schrijf en dat kost natuurlijk wel veel tijd. In mei bestaat mijn blog officieel een jaar, maar toen had ik eigenlijk alleen nog maar m,n blog gemaakt ;D.
Hebben jullie nog wat te vieren? En wat vinden jullie van deze how to? Tell me!


Xoxo Vera

1 opmerking:

  1. aaaaahhhh zo leuk bedacht met die taart op je nagels!! ik ben niet zo handig met nail art enzo, maar ik ga dit wel uitproberen! haha echt zo leuk...

    en nog congratulations met je 5000ste blogview.. ik ben ook een paar maanden pas bezig met bloggen, en voor ons, dus beginnende blogs is het idd heeeeel watt!!
    die 5000 heb ik wel nog niet gehaald haha..


    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter ;)